Vokiški vynai Weingut Jurgen Leiner

  • Rose Gustwein

    Rose Gustwein

    Rausvas sausas vynas

    2013 Rose Gustwein

    Pfalz regionas, Vokietija

    Vynas gaminamas iš Portugieser vynuogių rūšies. Jaučiami vaisiai, šviežumas ir subtilus saldumas. Po švelnaus spaudimo, vynas fermentuojamas kontroliuojant temperatūrą nerūdijančio plieno statinėse. Vynas yra gaminamas biodinaminiame ūkyje, t.y. visiškai ekologiškas, auginant vynuoges, nenaudojamos jokios trąšos ar chemikalai. Šio vyno vyndario ūkis 2011 metais gavo biodinaminio ūkio sertifikatą. Jaunas ir ambicingas vyndarys vynus gamina biodinaminiame ūkyje, t.y. visiškai ekologiškas, auginant vynuoges, nenaudojamos jokios trąšos ar cheminės medžiagos. Biodinaminis ūkis yra naujas reiškinys žemdirbystės srityje, kilęs Volietijoje, tačiau gauta produkcija yra visiškai natūrali, ryškaus skonio. Šio vyno vyndario ūkis 2011 metais gavo biodinaminio ūkio sertifikatą.

    Rekomenduojama pateikti: +12 C temperatūros

    Alk. 11% Tūris 1000 ml

  • Riesling handwerk

    Riesling handwerk

    Baltas sausas vynas

    2012 Riesling Handwerk

    Pfalz regionas, Vokietija

    Gerai subalansuotas vyno skonis su citrinvaisių, kaulavaisių aromatu, kuriame puikiai jaučiama žaisminga rūgštis. Tinkamas prie salotų ir kitų lengvų patiekalų. Jaunas ir ambicingas vyndarys vynus gamina biodinaminiame ūkyje, t.y. visiškai ekologiškas, auginant vynuoges, nenaudojamos jokios trąšos ar cheminės medžiagos. Biodinaminis ūkis yra naujas reiškinys žemdirbystės srityje, kilęs Volietijoje, tačiau gauta produkcija yra visiškai natūrali, ryškaus skonio. Šio vyno vyndario ūkis 2011 metais gavo biodinaminio ūkio sertifikatą.

    Rekomenduojama pateikti: +10-12 C temperatūros

    Alk. 12% Tūris 750 ml

  • Weisser Burgunder

    Weisser Burgunder

    Baltas sausas vynas

    2012 Weisser Burgunder

    Pfalz regionas, Vokietija

    Žaliųjų obuolių aromatas įsipynęs į subtilią vaisinę rūgštį. Burnoje šiai vynuogių veislei (Weissburgunder) būdingas švelnumas, žaismingumas, gaivumas, minerališkumas su ilgu ir įsimintinu poskoniu. Jaunas ir ambicingas vyndarys vynus gamina biodinaminiame ūkyje, t.y. visiškai ekologiškas, auginant vynuoges, nenaudojamos jokios trąšos ar cheminės medžiagos. Biodinaminis ūkis yra naujas reiškinys žemdirbystės srityje, kilęs Volietijoje, tačiau gauta produkcija yra visiškai natūrali, ryškaus skonio. Šio vyno vyndario ūkis 2011 metais gavo biodinaminio ūkio sertifikatą.

    Rekomenduojama pateikti: +12 C temperatūros

    Alk. 13% Tūris 750 ml

  • Riesling Trocken

    Riesling Trocken

    Baltas sausas vynas

    2012 Gutswein Riesling 

    Pfalz regionas, Vokietija

    Gerai subalansuotas vyno skonis su citrinvaisių, kaulavaisių aromatu, kuriame puikiai jaučiama žaisminga rūgštis. Jaunas ir ambicingas vyndarys vynus gamina biodinaminiame ūkyje, t.y. visiškai ekologiškas, auginant vynuoges, nenaudojamos jokios trąšos ar cheminės medžiagos. Biodinaminis ūkis yra naujas reiškinys žemdirbystės srityje, kilęs Volietijoje, tačiau gauta produkcija yra visiškai natūrali, ryškaus skonio. Šio vyno vyndario ūkis 2011 metais gavo biodinaminio ūkio sertifikatą.

    Rekomenduojama pateikti: +12 C temperatūros

    Alk. 12,5% Tūris 1000 ml