Produktai

  • Natural Grape Brandy

    Natural Grape Brandy

    Brendis

    Natūralus geltonųjų vynuogių brendis. Gaminamas pagal klasikinę technologiją, naudojamą makedoniečių per amžius.

    Gali būti pateikiamas ir kaip aperityvas.

    Alk: 40% Tūris: 0,5 l

  • Falerio Pecorino DOC

    Falerio Pecorino DOC

    Baltas sausas vynas

    Pagamintas iš Pecorino vynuogių rūšies

    Spalva: geltona. Aromatas: rafinuotas, su gėlių užuominomis. Skonis: gaivus, su vaisių ir migdolų užuominomis.

    Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros su keptomis daržovėmis, jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalais.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Marche Passerina IGT

    Marche Passerina IGT

    Baltas sausas vynas

    Pagamintas iš Passerina vynuogių rūšies

    Spalva: šviesiai geltona. Aromatas:intensyvus, su vaisių užuominomis. Skonis: gerai subalansuotas, su prinokusių vaisių užuominomis.

    Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros su visų rūšių žuvies patiekalais.

    Alk: 12,5% Tūris: 0,75 l

     

  • Pecorino Spumante Brut

    Pecorino Spumante Brut

    Putojantis baltas brut vynas

    Pagamintas iš Pecorino vynuogių rūšies

    Spalva: šviesiai geltona su auksiniais atspalviais. Aromatas: prinokusių vaisių, obuolių ir ananasų. Skonis: gaivus ir vaisinis.

    Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros. Tinka vartoti su įvairiais patiekalais.

    Alk: 12% Tūris: 0,75 l

  • Offida Pecorino DOCG „Altissimo“

    Offida Pecorino DOCG „Altissimo“

    Baltas sausas vynas

    Pagamintas iš Pecorino vynuogių rūšies

    Spalva: intensyviai geltona su šviesiai žalsvais atspalviais. Aromatas: prinokusių vaisių, persikų ir melionų. Skonis: švelnus, šviežias, sodrus.

    Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros su jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalais.

    Alk: 14% Tūris: 0,75 l

  • Offida Passerina DOCG „Radiosa“

    Offida Passerina DOCG „Radiosa“

    Baltas sausas vynas

    Pagamintas iš Passerina vynuogių rūšies

    Spalva: geltona su šviesiai žalsvais atspalviais. Aromatas: intensyvus, su obuolių ir ananasų kvapo užuominomis. Skonis: švelnus, šviežias, sodrus.

    Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros su jūros gėrybių patiekalais, užkandžiais.

    Alk: 13% Tūris: 0,75 l