Produktai

  • Merlot Superior

    Merlot Superior

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Merlot vynas yra intensyvus, ryškiai raudonos spalvos. Juntamas stiprus vaisių, tamsių uogų, pipirų ir medaus kvapas. Turtingas, pilnas, ilgai išliekantis skonis stipriai pabrėžia minkštuosius taninus.

    Rekomenduojama pateikti +15-17ºC temperatūros su veršienos kepsniais, skrudintais kaštonais.

    Alk: 15% Tūris: 0,75 l

  • Daron Superior

    Daron Superior

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Daron vynas gaminamas iš Cabernet Sauvignon, Merlot ir Vranec vynuogių rūšių, augančių saulėtuose Lepovo Brdo šlaituose. Vynas intensyvios raudonos spalvos, kvapas primena tamsias raudonas uogas. Skonis elegantiškas, minkštas, ilgai išliekantis dėka tauriųjų taninų gausos.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su veršienos ar kiaulienos kepsniais, rūkyta šonine ar brandintu sūriu.

    Alk: 14% Tūris: 0,75 l

  • Tempranillo

    Tempranillo

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Raudonasis sausas rūšinis vynas iš Tempranillo vynuogių rūšies. Tai rubino raudonumo spalvos vynas su nežymiais purpuriniais atspalviais. Pasižymi gaiviu prisirpusių gervuogių, juodųjų slyvų ir vyšnių aromatu. Individualus, sluoksniuotas salstelėjusių juodųjų ir raudonųjų vaisių skonis suteikia unikalų sudėtinių skonių junginį.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su balto sūrio, jūros gėrybių, elnienos, veršienos, jautienos patiekalais.

    Alk: 12% Tūris: 0,75 l

  • Sangiovese

    Sangiovese

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Raudonasis sausas rūšinis vynas iš Sangiovese vynuogių rūšies. Tai subtilaus skonio, aukšto atspindžio rubino raudonumo spalvos vynas. Pasižymi gaiviu granatų, žemuogių, vyšnių ir laukinių žolelių aromatu. Skonio paletė pradedama aukštos kokybės gaivumu ir apsistoja ties turtingesniu salstelėjimu.

    Rekomenduojama pateikti +14-16°C temperatūros su pica, lazanija, parmezano ir mocarelos sūrio patiekalais.

    Alk: 12,5% Tūris: 0,75 l

  • Petit Verdot

    Petit Verdot

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Raudonas sausas rūšinis vynas. Intensyvios raudonos spalvos. Tai subtilaus kvapo ir skonio vynas, kupinas miškų uogų tokių kaip mėlynės, juodieji serbentai, dominuoja vyšnių skonis, papildytas egzotiškų žolelių kvapu.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su jūros gėrybėmis arba vidutinio aštrumo mėsa.

    Alk: 13% Tūris: 0,75 l

  • Cabernet Franc

    Cabernet Franc

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Raudonasis sausas rūšinis vynas. Intensyvios raudonos spalvos su subtiliu gervuogių, serbentų ir džiovintų razinų aromatu. Intensyvus, aštrus ir tuo pačiu šiek tiek salstelėjęs prieskonis puikiai pabrėžia turtingą skonį. Bovin Cabernet Franc papildo tiek sūrio, tiek laukinių medžiojamųjų gyvūnų patiekalus.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Sv. Trifun

    Sv. Trifun

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Sv. Trifun yra vynuogių ir vyno gynėjas. Kiekvienais metais vasario 14 dieną, Makedonijoje yra švenčiama Šv. Trifuno vyno diena. Šią dieną vynuogių augintojai ragauja pirmąjį vyną ir pasiima gabalėlį palaiminto vynmedžio gerai kločiai ir derlingiems metams. Raudonas Sv. Trifun iš Bovin yra išlaikytas sodrus vynas su subtilia džiovintų braškių, juodųjų vyšnių, vanilės ir šokolado puokšte. Aromatas yra vidutinio sodrumo , su gaiviu vaisiu skoniu, puikiai subalansuotais „aksominiais“ taninais, praturtinančiais vyną , išreiškiantis geras vynuoges bei gerą vynininkystę.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su jautiena, skrudinta kiauliena, ėriena, ant grotelių kepta mėsa.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Vranec

    Vranec

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Populiariausi Makedonijos vynai — pagaminti iš raudonųjų Vranec vynuogių. Vranec iš Bovin — tai sausas, tamsiai raudonos spalvos vynas, kurio aromatas pripildytas raudonų uogų ir vaisių kvapo. Subtilus, malonus ir savitas skonis labai mėgstamas makedoniečių.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su patiekalais iš pomidorų, ant grotelių kepta mėsa bei sūriais.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l