Produktai

  • Traminec

    Traminec

    Baltas saldus rūšinis vynas

    Vynas gaminamas iš kruopščiai nurinktų vėlyvo derliaus Traminec vynuogių. Stipraus skonio, rožių ir prinokusių svarainių aromato.

    Rekomenduojama pateikti +6-8°C temperatūros.

    Alk: 12,5% Tūris: 0,25 l

  • Dissan-Barrique

    Dissan-Barrique

    Aukščiausios rūšies raudonas sausas rūšinis vynas

    Šis vynas 6 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse. Vranec vynuogės suteikia vynui sodrią, tamsiai raudoną spalvą, tipišką šiai vynuogių rūšiai, ir lengvai atpažįstamą vyšnių aromatą. Vyno skonis — elegantiškas, su vos juntamu ilgalaikiu aštrumu. Prisotintas polifenolių, antioksidantų, širdies bei kraujagyslių veiklos stabilizatorių.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su kiaulienos kepsniais, riebiomis žuvimis, ėriena ir pikantišku sūriu. Tinkamomis sąlygomis gali būti saugomas ilgą laiką.

    Alk: 14% Tūris: 0,75 l

  • Cabernet Sauvignon-Barrique

    Cabernet Sauvignon-Barrique

    Aukščiausios rūšies raudonas sausas rūšinis vynas

    Cabernet Sauvignon vynuogės auginamos gausiai kalkių primaitintoje dirvoje, pietvakariniame Lepovo Brdo regiono šlaite. Ąžuolo statinėse 12 mėnesių brandintas aukščiausios rūšies vynas pasižymi ryškiai purpurine spalva, vaisiniu juodųjų serbentų ir slyvų aromatu bei prinokusių vaisių, vanilės, kavos ilgai trunkančiu skoniu. Dėl polifenolių ir taninų gausos vynas gali būti vartojamas po 10-15 metų.

    Rekomenduojama pateikti +15- 17°C temperatūros su jautienos steiku, kepta aviena, „prosciutto“, stipraus skonio sūriu.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Chardonnay-Barrique

    Chardonnay-Barrique

    Aukščiausios rūšies baltas sausas rūšinis vynas

    Kokybiškas baltas sausas vynas, brandinamas ąžuolo statinėse 12 mėnesių. Tai gelsvo atspalvio, harmoningas vynas, kuriame jaučiami puikūs, įvairūs – sviesto, skrudintos duonos, vanilės ir medienos – aromatai.

    Rekomenduojama pateikti +8-10ºC temperatūros su baltu sūriu, žuvimi, jūros gėrybėmis, ėriena ir vištiena.

    Alk: 14% Tūris: 0,75 l

  • Kleopatra

    Kleopatra

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Pirmas Lepovo Brno regiono vynas, pagamintas iš Cabernet Frank rūšies vynuogių, išaugintų privačiuose Bovin vynuogynuose. Ryškiai raudonos rubinų spalvos vynas dvelkia granatų, spanguolių ir kitų raudonųjų vaisių, gausiai praturtintų vitaminu C, aromatu. Dėl vyno skonio ir kvapo dermės, jis puikiai tinka prie visų rūšių sūrių, lengvų salotų ir vištienos.

    Rekomenduojama pateikti +15-17ºC temperatūros.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Imperator

    Imperator

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Unikalus vynas, gaminamas iš Vranec vynuogių rūšies, kruopščiai renkamų derliaus nuėmimo meto pabaigoje. Nepaprastai tamsaus raudono atspalvio. Stiprus laukinių vaisių — mėlynių, gervuogių, dygiųjų slyvų, rūgščiųjų vyšnių — aromatas suteikia vynui šviežumo ir stipraus skonio charakterį.

    Rekomenduojama pateikti +15-17ºC temperatūros su kiaulienos, ėrienos, riebios žuvies patiekalais.

    Alk: 15,5% Tūris: 0,75 l

  • Syrah-Shiraz Superior

    Syrah-Shiraz Superior

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Tamsiai raudonos žaižaruojančios spalvos vynas yra nepaprastai mėgstamas vyno žinovų. Pilamas į taurę skleidžia ypatingą jaunų, dar nesunokusių vaisių aromatą. Skonis primena švelnią palmių, alyvmedžių ir pipirų puokštę.

    Rekomenduojamas pateikti +15-17ºC temperatūros su raudonųjų uogų ir vaisių marmeladais ar kepta jautiena.

    Alk: 14% Tūris: 0,75 l

  • Merlot Superior

    Merlot Superior

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Merlot vynas yra intensyvus, ryškiai raudonos spalvos. Juntamas stiprus vaisių, tamsių uogų, pipirų ir medaus kvapas. Turtingas, pilnas, ilgai išliekantis skonis stipriai pabrėžia minkštuosius taninus.

    Rekomenduojama pateikti +15-17ºC temperatūros su veršienos kepsniais, skrudintais kaštonais.

    Alk: 15% Tūris: 0,75 l