Makedoniški BOVIN vynai

  • Ana Marija

    Ana Marija

    Rausvas sausas rūšinis vynas

    Nepakartojamas vynas gaminamas iš Sangiovese ir Cabernet Sauvignon vynuogių. Juntamas rožių, laukinių braškių, džiovintų vynuogių aromatas.Tai viliojantis aromato mišinys tarp saldumo sukuria idealų vasaros gėrimą.

    Rekomenduojama pateikti +8-10°C temperatūros su baltais sūriais, salotomis, šaltais patiekalais, žuvimi ir vėžiagyviais arba vaisiniu pyragu.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Symphony

    Symphony

    Baltas sausas rūšinis vynas

    Bovin vynas Symphony yra sausas vynas, gaminamas iš trijų vynuogių rūšių – Chardonnay, Riesling and Sauvignon. Geltonai žalsvos spalvos vyne atsiskleidžia vaisių ir medienos tonai.

    Rekomenduojama pateikti atšaldytą iki +8-10 ºC temperatūros su pikantiškais sūriais, balta mėsa, vėžiagyviais, moliuskais, žuvies ir mėsos patiekalais su baltu padažu.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Sauvignon

    Sauvignon

    Baltas sausas rūšinis vynas

    Puikus baltasis rūšinis vynas iš Bovin, kuriame dominuoja stiprus vaisių ir žolelių aromatas. Šviesiai geltonos spalvos su lengvu, švelniai žalsvu atspalviu. Puikiai juntamas žalių obuolių ir vaisių kvapas, o skonis primena ką tik nuskintus šviežius obuolius.

    Rekomenduojama pateikti +8- 10°C temperatūros su vištienos ir žuvies patiekalais, ypač dera su sūriu.

    Alk: 13% Tūris: 0,75 l

  • Chardonnay

    Chardonnay

    Baltas sausas rūšinis vynas

    Chardonnay iš Bovin daryklos – baltasis sausas rūšinis vynas, turintis gelsvai žalsvą atspalvį. Gaivaus, šviežio skonio, harmoningas tropinių vaisių — ananasų, bananų, citrusinių vaisių, melionų ir obuolių — aromatų derinys.

    Rekomenduojama pateikti +8-10°C temperatūros su sūriais, žaliomis salotomis, vištiena, žuvimi ir jūros gėrybėmis.

    Alk: 15% Tūris: 0,187 l; 0,75 l

  • Traminec

    Traminec

    Baltas pusiau sausas rūšinis vynas

    Traminec iš Bovin — tai žavios gelsvai žalsvos spalvos, svaiginamo, ilgai jaučiamo egzotiškų vaisių ir gėlių aromato kompleksas. Švelnų, elegantišką skonį praturtina persikų, obuolių ir medaus gaidos.

    Rekomenduojama pateikti atšaldytą iki +8-10ºC temperatūros kaip aperityvą, su užkandžiais, džiovintais vaisiais arba pikantiškais sūriais, jūrų gėrybėmis ir rūkyta žuvimi.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Muscat Temjanika

    Muscat Temjanika

    Baltas pusiau sausas rūšinis vynas

    Vynuogės Muscat Temjanika vynui renkamos 680 m. aukštyje virš jūros lygio Mt. Kozuf slėnyje. Vynmedžiai auga vakarinėje slėnio pusėje, todėl jiems nėra reikalinga cheminė apsauga. Kompleksinis vynas su švelniu šeivamedžio uogų ir obuolių poskoniu.

    Rekomenduojama pateikti su desertais, jūros gėrybėmis, brandintu sūriu ir kaip aperityvą +6-8°C temperatūros.

    Alk: 12% Tūris: 0,187 l; 0,75 l