Makedoniški BOVIN vynai

  • Cabernet Franc

    Cabernet Franc

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Raudonasis sausas rūšinis vynas. Intensyvios raudonos spalvos su subtiliu gervuogių, serbentų ir džiovintų razinų aromatu. Intensyvus, aštrus ir tuo pačiu šiek tiek salstelėjęs prieskonis puikiai pabrėžia turtingą skonį. Bovin Cabernet Franc papildo tiek sūrio, tiek laukinių medžiojamųjų gyvūnų patiekalus.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Sv. Trifun

    Sv. Trifun

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Sv. Trifun yra vynuogių ir vyno gynėjas. Kiekvienais metais vasario 14 dieną, Makedonijoje yra švenčiama Šv. Trifuno vyno diena. Šią dieną vynuogių augintojai ragauja pirmąjį vyną ir pasiima gabalėlį palaiminto vynmedžio gerai kločiai ir derlingiems metams. Raudonas Sv. Trifun iš Bovin yra išlaikytas sodrus vynas su subtilia džiovintų braškių, juodųjų vyšnių, vanilės ir šokolado puokšte. Aromatas yra vidutinio sodrumo , su gaiviu vaisiu skoniu, puikiai subalansuotais „aksominiais“ taninais, praturtinančiais vyną , išreiškiantis geras vynuoges bei gerą vynininkystę.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su jautiena, skrudinta kiauliena, ėriena, ant grotelių kepta mėsa.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Vranec

    Vranec

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Populiariausi Makedonijos vynai — pagaminti iš raudonųjų Vranec vynuogių. Vranec iš Bovin — tai sausas, tamsiai raudonos spalvos vynas, kurio aromatas pripildytas raudonų uogų ir vaisių kvapo. Subtilus, malonus ir savitas skonis labai mėgstamas makedoniečių.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su patiekalais iš pomidorų, ant grotelių kepta mėsa bei sūriais.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Venus

    Venus

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Aukščiausios kokybės raudonasis sausas rūšinis vynas gaminamas iš Merlot ir Vranec vynuogių rūšių. Nuostabus aromatas pripildytas raudonųjų vaisių ir uogų atspalvių. Nepakartojamai malonus, švelnus, šviežias ir ilgai išliekantis vyno skonis.

    Rekomenduojama pateikti +15-17ºC temperatūros su skrudinta kiauliena, veršiena ir pikantiškais sūriais.

    Alk: 14,5% Tūris: 0,75 l

  • Merlot

    Merlot

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Raudonasis sausas rūšinis vynas iš Merlot vynuogių rūšies. Intensyvios raudonos spalvos su elegantišku vyšnių, slyvų ir rožių aromatu. Sodrų, skalsų skonį padeda atskleisti vyne esantys taninai. Bovin Merlot papildo patiekalus iš kiaulienos ir žalių daržovių.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Pinot Noir

    Pinot Noir

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Pinot Noir — įstabus, sausas, ryškiai raudonos spalvos ir nepakartojamo aromato vynas iš Bovin, primenantis raudonųjų uogų, braškių, našlaičių bei žemės prisilietimo puokštę. Neįprastai švelnų, sausą skonį vynui suteikia vynuogės, gausiai praturtintos taninų.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su avienos, veršienos, vištienos ir keptos mėsos patiekalais bei švelniais sūriais.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Cabernet Sauvignon

    Cabernet Sauvignon

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Cabernet Sauvignon vynas pasižymi ryškiai purpurine spalva. Šis vynas labai aromatingas, turi žolelių, gervuogių ir vyšnių užuominų.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su kiaulienos kotletais, aviena, ant grotelių kepta mėsa ar kietu sūriu.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,187 l; 0,75 l

  • Alexandar

    Alexandar

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Aukščiausios rūšies raudonasis sausas vynas iš Bovin, patentuotas Merlot, Cabernet Sauvignon ir Vranec vynuogių rūšių kompleksas. Tamsiai purpurinės spalvos vyno aromatas sklidinas raudonųjų vaisių bei uogų kvapų. Žolelių ir vaisių atspindžiai padaro vyną nepakartojamą ir nepamirštamą.

    Rekomenduojamas pateikti +15-17°C temperatūros su kepta jautiena, kiauliena, veršiena, ėriena.

    Alk: 14% Tūris: 0,75 l