Makedoniški BOVIN vynai

  • Kleopatra

    Kleopatra

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Pirmas Lepovo Brno regiono vynas, pagamintas iš Cabernet Frank rūšies vynuogių, išaugintų privačiuose Bovin vynuogynuose. Ryškiai raudonos rubinų spalvos vynas dvelkia granatų, spanguolių ir kitų raudonųjų vaisių, gausiai praturtintų vitaminu C, aromatu. Dėl vyno skonio ir kvapo dermės, jis puikiai tinka prie visų rūšių sūrių, lengvų salotų ir vištienos.

    Rekomenduojama pateikti +15-17ºC temperatūros.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Imperator

    Imperator

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Unikalus vynas, gaminamas iš Vranec vynuogių rūšies, kruopščiai renkamų derliaus nuėmimo meto pabaigoje. Nepaprastai tamsaus raudono atspalvio. Stiprus laukinių vaisių — mėlynių, gervuogių, dygiųjų slyvų, rūgščiųjų vyšnių — aromatas suteikia vynui šviežumo ir stipraus skonio charakterį.

    Rekomenduojama pateikti +15-17ºC temperatūros su kiaulienos, ėrienos, riebios žuvies patiekalais.

    Alk: 15,5% Tūris: 0,75 l

  • Syrah-Shiraz Superior

    Syrah-Shiraz Superior

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Tamsiai raudonos žaižaruojančios spalvos vynas yra nepaprastai mėgstamas vyno žinovų. Pilamas į taurę skleidžia ypatingą jaunų, dar nesunokusių vaisių aromatą. Skonis primena švelnią palmių, alyvmedžių ir pipirų puokštę.

    Rekomenduojamas pateikti +15-17ºC temperatūros su raudonųjų uogų ir vaisių marmeladais ar kepta jautiena.

    Alk: 14% Tūris: 0,75 l

  • Merlot Superior

    Merlot Superior

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Merlot vynas yra intensyvus, ryškiai raudonos spalvos. Juntamas stiprus vaisių, tamsių uogų, pipirų ir medaus kvapas. Turtingas, pilnas, ilgai išliekantis skonis stipriai pabrėžia minkštuosius taninus.

    Rekomenduojama pateikti +15-17ºC temperatūros su veršienos kepsniais, skrudintais kaštonais.

    Alk: 15% Tūris: 0,75 l

  • Daron Superior

    Daron Superior

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Daron vynas gaminamas iš Cabernet Sauvignon, Merlot ir Vranec vynuogių rūšių, augančių saulėtuose Lepovo Brdo šlaituose. Vynas intensyvios raudonos spalvos, kvapas primena tamsias raudonas uogas. Skonis elegantiškas, minkštas, ilgai išliekantis dėka tauriųjų taninų gausos.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su veršienos ar kiaulienos kepsniais, rūkyta šonine ar brandintu sūriu.

    Alk: 14% Tūris: 0,75 l

  • Tempranillo

    Tempranillo

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Raudonasis sausas rūšinis vynas iš Tempranillo vynuogių rūšies. Tai rubino raudonumo spalvos vynas su nežymiais purpuriniais atspalviais. Pasižymi gaiviu prisirpusių gervuogių, juodųjų slyvų ir vyšnių aromatu. Individualus, sluoksniuotas salstelėjusių juodųjų ir raudonųjų vaisių skonis suteikia unikalų sudėtinių skonių junginį.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su balto sūrio, jūros gėrybių, elnienos, veršienos, jautienos patiekalais.

    Alk: 12% Tūris: 0,75 l

  • Sangiovese

    Sangiovese

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Raudonasis sausas rūšinis vynas iš Sangiovese vynuogių rūšies. Tai subtilaus skonio, aukšto atspindžio rubino raudonumo spalvos vynas. Pasižymi gaiviu granatų, žemuogių, vyšnių ir laukinių žolelių aromatu. Skonio paletė pradedama aukštos kokybės gaivumu ir apsistoja ties turtingesniu salstelėjimu.

    Rekomenduojama pateikti +14-16°C temperatūros su pica, lazanija, parmezano ir mocarelos sūrio patiekalais.

    Alk: 12,5% Tūris: 0,75 l

  • Petit Verdot

    Petit Verdot

    Raudonas sausas rūšinis vynas

    Raudonas sausas rūšinis vynas. Intensyvios raudonos spalvos. Tai subtilaus kvapo ir skonio vynas, kupinas miškų uogų tokių kaip mėlynės, juodieji serbentai, dominuoja vyšnių skonis, papildytas egzotiškų žolelių kvapu.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su jūros gėrybėmis arba vidutinio aštrumo mėsa.

    Alk: 13% Tūris: 0,75 l