Makedoniški BOVIN vynai

  • Ana Marija (rausvas, sausas)

    Ana Marija (rausvas, sausas)

    Nepakartojamas vynas gaminamas iš Sangiovese ir Cabernet Sauvignon vynuogių. Juntamas rožių, laukinių braškių, džiovintų vynuogių aromatas.Tai viliojantis aromato mišinys tarp saldumo sukuria idealų vasaros gėrimą. Rekomenduojama pateikti +8-10°C temperatūros su baltais sūriais, salotomis, šaltais patiekalais, žuvimi ir vėžiagyviais arba vaisiniu pyragu.

    Alk: 14 %, Tūris 3 l

  • Merlot-Cabernet Sauvignon  (raudonas, sausas)

    Merlot-Cabernet Sauvignon (raudonas, sa

    Vynas gaminamas iš Merlot ir Cabernet Sauvignon vynuogių rūšių. Tai stiprios, intensyvios violetinės spalvos vynas. Nuostabus raudonųjų vaisių ir uogų aromatas bei turtingas, sodrus, su žolelių ir vaisių užuominomis skonis daro vyną nepamirštamą. Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su jautiena, kepta kiauliena, veršiena, ėriena ir ant grilio kepta mėsa.

    Alk: 13,5%, Tūris 3 l

  • Riesling-Sauvignon (baltas, sausas)

    Riesling-Sauvignon (baltas, sausas)

    Vynas gaminamas iš Riesling ir ir Sauvignon vynuogių rūšių. Gelsvai žalsvos spalvos vynas, juntamas vaisių skonis. Rekomenduojama pateikti +8-10°C temperatūros su pikantišku sūriu, šviežia mėsa, vėžiagyviais ir moliuskais, žuvies ir mėsos patiekalais su šviesiais padažais.

    Alk: 13,5%, Tūris 3 l

  • Vranec

    Vranec

    Raudonas saldus rūšinis vynas

    Vynas gaminamas iš kruopščiai nurinktų vėlyvo derliaus Vranec vynuogių. Ryškaus ir stipraus skonio prinokusių vyšnių aromato.

    Rekomenduojama pateikti +8-10°C temperatūros.

    Alk: 14% Tūris: 0,25 l

  • Traminec

    Traminec

    Baltas saldus rūšinis vynas

    Vynas gaminamas iš kruopščiai nurinktų vėlyvo derliaus Traminec vynuogių. Stipraus skonio, rožių ir prinokusių svarainių aromato.

    Rekomenduojama pateikti +6-8°C temperatūros.

    Alk: 12,5% Tūris: 0,25 l

  • Dissan-Barrique

    Dissan-Barrique

    Aukščiausios rūšies raudonas sausas rūšinis vynas

    Šis vynas 6 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse. Vranec vynuogės suteikia vynui sodrią, tamsiai raudoną spalvą, tipišką šiai vynuogių rūšiai, ir lengvai atpažįstamą vyšnių aromatą. Vyno skonis — elegantiškas, su vos juntamu ilgalaikiu aštrumu. Prisotintas polifenolių, antioksidantų, širdies bei kraujagyslių veiklos stabilizatorių.

    Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su kiaulienos kepsniais, riebiomis žuvimis, ėriena ir pikantišku sūriu. Tinkamomis sąlygomis gali būti saugomas ilgą laiką.

    Alk: 14% Tūris: 0,75 l

  • Cabernet Sauvignon-Barrique

    Cabernet Sauvignon-Barrique

    Aukščiausios rūšies raudonas sausas rūšinis vynas

    Cabernet Sauvignon vynuogės auginamos gausiai kalkių primaitintoje dirvoje, pietvakariniame Lepovo Brdo regiono šlaite. Ąžuolo statinėse 12 mėnesių brandintas aukščiausios rūšies vynas pasižymi ryškiai purpurine spalva, vaisiniu juodųjų serbentų ir slyvų aromatu bei prinokusių vaisių, vanilės, kavos ilgai trunkančiu skoniu. Dėl polifenolių ir taninų gausos vynas gali būti vartojamas po 10-15 metų.

    Rekomenduojama pateikti +15- 17°C temperatūros su jautienos steiku, kepta aviena, „prosciutto“, stipraus skonio sūriu.

    Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l

  • Chardonnay-Barrique

    Chardonnay-Barrique

    Aukščiausios rūšies baltas sausas rūšinis vynas

    Kokybiškas baltas sausas vynas, brandinamas ąžuolo statinėse 12 mėnesių. Tai gelsvo atspalvio, harmoningas vynas, kuriame jaučiami puikūs, įvairūs – sviesto, skrudintos duonos, vanilės ir medienos – aromatai.

    Rekomenduojama pateikti +8-10ºC temperatūros su baltu sūriu, žuvimi, jūros gėrybėmis, ėriena ir vištiena.

    Alk: 14% Tūris: 0,75 l