-
Falerio Pecorino DOC
Baltas sausas vynas
Pagamintas iš Pecorino vynuogių rūšies
Spalva: geltona. Aromatas: rafinuotas, su gėlių užuominomis. Skonis: gaivus, su vaisių ir migdolų užuominomis.
Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros su keptomis daržovėmis, jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalais.
Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l -
Marche Passerina IGT
Baltas sausas vynas
Pagamintas iš Passerina vynuogių rūšies
Spalva: šviesiai geltona. Aromatas:intensyvus, su vaisių užuominomis. Skonis: gerai subalansuotas, su prinokusių vaisių užuominomis.
Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros su visų rūšių žuvies patiekalais.
Alk: 12,5% Tūris: 0,75 l
-
Pecorino Spumante Brut
Putojantis baltas brut vynas
Pagamintas iš Pecorino vynuogių rūšies
Spalva: šviesiai geltona su auksiniais atspalviais. Aromatas: prinokusių vaisių, obuolių ir ananasų. Skonis: gaivus ir vaisinis.
Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros. Tinka vartoti su įvairiais patiekalais.
Alk: 12% Tūris: 0,75 l
-
Offida Pecorino DOCG „Altissimo“
Baltas sausas vynas
Pagamintas iš Pecorino vynuogių rūšies
Spalva: intensyviai geltona su šviesiai žalsvais atspalviais. Aromatas: prinokusių vaisių, persikų ir melionų. Skonis: švelnus, šviežias, sodrus.
Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros su jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalais.
Alk: 14% Tūris: 0,75 l
-
Offida Passerina DOCG „Radiosa“
Baltas sausas vynas
Pagamintas iš Passerina vynuogių rūšies
Spalva: geltona su šviesiai žalsvais atspalviais. Aromatas: intensyvus, su obuolių ir ananasų kvapo užuominomis. Skonis: švelnus, šviežias, sodrus.
Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros su jūros gėrybių patiekalais, užkandžiais.
Alk: 13% Tūris: 0,75 l