Produktai

  • ABRAU DURSO

    ABRAU DURSO

    Pagaminta iš chardonnay, riesling, sauvignon blanc vynuogių rūšių   Aromatas: vyrauja gėlių ir vaisių akcentai, lengvo, malonaus aromato, būdingo Charmat metodui. Skonis: gaivus, traškus, sausas bruto skonis palieka malonų kvapnų poskonį. Šis vynas gerai dera su įvairiais jūros gėrybių patiekalais, salotomis, tartletais ir gali būti naudojamas kaip aperityvas Alk: 11,5% Tūris: 0,75 l

  • Rose Gustwein

    Rose Gustwein

    Rausvas sausas vynas

    2013 Rose Gustwein

    Pfalz regionas, Vokietija

    Vynas gaminamas iš Portugieser vynuogių rūšies. Jaučiami vaisiai, šviežumas ir subtilus saldumas. Po švelnaus spaudimo, vynas fermentuojamas kontroliuojant temperatūrą nerūdijančio plieno statinėse. Vynas yra gaminamas biodinaminiame ūkyje, t.y. visiškai ekologiškas, auginant vynuoges, nenaudojamos jokios trąšos ar chemikalai. Šio vyno vyndario ūkis 2011 metais gavo biodinaminio ūkio sertifikatą. Jaunas ir ambicingas vyndarys vynus gamina biodinaminiame ūkyje, t.y. visiškai ekologiškas, auginant vynuoges, nenaudojamos jokios trąšos ar cheminės medžiagos. Biodinaminis ūkis yra naujas reiškinys žemdirbystės srityje, kilęs Volietijoje, tačiau gauta produkcija yra visiškai natūrali, ryškaus skonio. Šio vyno vyndario ūkis 2011 metais gavo biodinaminio ūkio sertifikatą.

    Rekomenduojama pateikti: +12 C temperatūros

    Alk. 11% Tūris 1000 ml

  • Riesling handwerk

    Riesling handwerk

    Baltas sausas vynas

    2012 Riesling Handwerk

    Pfalz regionas, Vokietija

    Gerai subalansuotas vyno skonis su citrinvaisių, kaulavaisių aromatu, kuriame puikiai jaučiama žaisminga rūgštis. Tinkamas prie salotų ir kitų lengvų patiekalų. Jaunas ir ambicingas vyndarys vynus gamina biodinaminiame ūkyje, t.y. visiškai ekologiškas, auginant vynuoges, nenaudojamos jokios trąšos ar cheminės medžiagos. Biodinaminis ūkis yra naujas reiškinys žemdirbystės srityje, kilęs Volietijoje, tačiau gauta produkcija yra visiškai natūrali, ryškaus skonio. Šio vyno vyndario ūkis 2011 metais gavo biodinaminio ūkio sertifikatą.

    Rekomenduojama pateikti: +10-12 C temperatūros

    Alk. 12% Tūris 750 ml

  • Weisser Burgunder

    Weisser Burgunder

    Baltas sausas vynas

    2012 Weisser Burgunder

    Pfalz regionas, Vokietija

    Žaliųjų obuolių aromatas įsipynęs į subtilią vaisinę rūgštį. Burnoje šiai vynuogių veislei (Weissburgunder) būdingas švelnumas, žaismingumas, gaivumas, minerališkumas su ilgu ir įsimintinu poskoniu. Jaunas ir ambicingas vyndarys vynus gamina biodinaminiame ūkyje, t.y. visiškai ekologiškas, auginant vynuoges, nenaudojamos jokios trąšos ar cheminės medžiagos. Biodinaminis ūkis yra naujas reiškinys žemdirbystės srityje, kilęs Volietijoje, tačiau gauta produkcija yra visiškai natūrali, ryškaus skonio. Šio vyno vyndario ūkis 2011 metais gavo biodinaminio ūkio sertifikatą.

    Rekomenduojama pateikti: +12 C temperatūros

    Alk. 13% Tūris 750 ml

  • Riesling Trocken

    Riesling Trocken

    Baltas sausas vynas

    2012 Gutswein Riesling 

    Pfalz regionas, Vokietija

    Gerai subalansuotas vyno skonis su citrinvaisių, kaulavaisių aromatu, kuriame puikiai jaučiama žaisminga rūgštis. Jaunas ir ambicingas vyndarys vynus gamina biodinaminiame ūkyje, t.y. visiškai ekologiškas, auginant vynuoges, nenaudojamos jokios trąšos ar cheminės medžiagos. Biodinaminis ūkis yra naujas reiškinys žemdirbystės srityje, kilęs Volietijoje, tačiau gauta produkcija yra visiškai natūrali, ryškaus skonio. Šio vyno vyndario ūkis 2011 metais gavo biodinaminio ūkio sertifikatą.

    Rekomenduojama pateikti: +12 C temperatūros

    Alk. 12,5% Tūris 1000 ml

  • Ana Marija (rausvas, sausas)

    Ana Marija (rausvas, sausas)

    Nepakartojamas vynas gaminamas iš Sangiovese ir Cabernet Sauvignon vynuogių. Juntamas rožių, laukinių braškių, džiovintų vynuogių aromatas.Tai viliojantis aromato mišinys tarp saldumo sukuria idealų vasaros gėrimą. Rekomenduojama pateikti +8-10°C temperatūros su baltais sūriais, salotomis, šaltais patiekalais, žuvimi ir vėžiagyviais arba vaisiniu pyragu.

    Alk: 14 %, Tūris 3 l

  • Merlot-Cabernet Sauvignon  (raudonas, sausas)

    Merlot-Cabernet Sauvignon (raudonas, sa

    Vynas gaminamas iš Merlot ir Cabernet Sauvignon vynuogių rūšių. Tai stiprios, intensyvios violetinės spalvos vynas. Nuostabus raudonųjų vaisių ir uogų aromatas bei turtingas, sodrus, su žolelių ir vaisių užuominomis skonis daro vyną nepamirštamą. Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su jautiena, kepta kiauliena, veršiena, ėriena ir ant grilio kepta mėsa.

    Alk: 13,5%, Tūris 3 l

  • Riesling-Sauvignon (baltas, sausas)

    Riesling-Sauvignon (baltas, sausas)

    Vynas gaminamas iš Riesling ir ir Sauvignon vynuogių rūšių. Gelsvai žalsvos spalvos vynas, juntamas vaisių skonis. Rekomenduojama pateikti +8-10°C temperatūros su pikantišku sūriu, šviežia mėsa, vėžiagyviais ir moliuskais, žuvies ir mėsos patiekalais su šviesiais padažais.

    Alk: 13,5%, Tūris 3 l