Portfolio Tag: Italija

Falerio Pecorino DOC

Baltas sausas vynas Pagamintas iš Pecorino vynuogių rūšies Spalva: geltona. Aromatas: rafinuotas, su gėlių užuominomis. Skonis: gaivus, su vaisių ir migdolų užuominomis. Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros su keptomis daržovėmis, jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalais. Alk: 13,5% Tūris: 0,75 l
Skaityti daugiau

Marche Passerina IGT

Baltas sausas vynas Pagamintas iš Passerina vynuogių rūšies Spalva: šviesiai geltona. Aromatas:intensyvus, su vaisių užuominomis. Skonis: gerai subalansuotas, su prinokusių vaisių užuominomis. Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros su visų rūšių žuvies patiekalais. Alk: 12,5% Tūris: 0,75 l  
Skaityti daugiau

Pecorino Spumante Brut

Putojantis baltas brut vynas Pagamintas iš Pecorino vynuogių rūšies Spalva: šviesiai geltona su auksiniais atspalviais. Aromatas: prinokusių vaisių, obuolių ir ananasų. Skonis: gaivus ir vaisinis. Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros. Tinka vartoti su įvairiais patiekalais. Alk: 12% Tūris: 0,75 l
Skaityti daugiau

Offida Pecorino DOCG „Altissimo“

Baltas sausas vynas Pagamintas iš Pecorino vynuogių rūšies Spalva: intensyviai geltona su šviesiai žalsvais atspalviais. Aromatas: prinokusių vaisių, persikų ir melionų. Skonis: švelnus, šviežias, sodrus. Rekomenduojama pateikti: 8-10°C temperatūros su jūros gėrybių ir baltos mėsos patiekalais. Alk: 14% Tūris: 0,75 l
Skaityti daugiau