Portfolio Category: Makedoniški BOVIN vynai

Ana Marija (rausvas, sausas)

Nepakartojamas vynas gaminamas iš Sangiovese ir Cabernet Sauvignon vynuogių. Juntamas rožių, laukinių braškių, džiovintų vynuogių aromatas.Tai viliojantis aromato mišinys tarp saldumo sukuria idealų vasaros gėrimą. Rekomenduojama pateikti +8-10°C temperatūros su baltais sūriais, salotomis, šaltais patiekalais, žuvimi ir vėžiagyviais arba vaisiniu pyragu. Alk: 14 %, Tūris 3 l
Skaityti daugiau

Merlot-Cabernet Sauvignon (raudonas, sausas)

Vynas gaminamas iš Merlot ir Cabernet Sauvignon vynuogių rūšių. Tai stiprios, intensyvios violetinės spalvos vynas. Nuostabus raudonųjų vaisių ir uogų aromatas bei turtingas, sodrus, su žolelių ir vaisių užuominomis skonis daro vyną nepamirštamą. Rekomenduojama pateikti +15-17°C temperatūros su jautiena, kepta kiauliena, veršiena, ėriena ir ant grilio kepta mėsa. Alk: 13,5%, Tūris 3 l
Skaityti daugiau

Riesling-Sauvignon (baltas, sausas)

Vynas gaminamas iš Riesling ir ir Sauvignon vynuogių rūšių. Gelsvai žalsvos spalvos vynas, juntamas vaisių skonis. Rekomenduojama pateikti +8-10°C temperatūros su pikantišku sūriu, šviežia mėsa, vėžiagyviais ir moliuskais, žuvies ir mėsos patiekalais su šviesiais padažais. Alk: 13,5%, Tūris 3 l
Skaityti daugiau

Vranec

Raudonas saldus rūšinis vynas Vynas gaminamas iš kruopščiai nurinktų vėlyvo derliaus Vranec vynuogių. Ryškaus ir stipraus skonio prinokusių vyšnių aromato. Rekomenduojama pateikti +8-10°C temperatūros. Alk: 14% Tūris: 0,25 l
Skaityti daugiau