Baltas sausas vynas
2012 Weisser Burgunder
Pfalz regionas, Vokietija
Žaliųjų obuolių aromatas įsipynęs į subtilią vaisinę rūgštį. Burnoje šiai vynuogių veislei (Weissburgunder) būdingas švelnumas, žaismingumas, gaivumas, minerališkumas su ilgu ir įsimintinu poskoniu. Jaunas ir ambicingas vyndarys vynus gamina biodinaminiame ūkyje, t.y. visiškai ekologiškas, auginant vynuoges, nenaudojamos jokios trąšos ar cheminės medžiagos. Biodinaminis ūkis yra naujas reiškinys žemdirbystės srityje, kilęs Volietijoje, tačiau gauta produkcija yra visiškai natūrali, ryškaus skonio. Šio vyno vyndario ūkis 2011 metais gavo biodinaminio ūkio sertifikatą.
Rekomenduojama pateikti: +12 C temperatūros
Alk. 13%
Tūris 750 ml